Papryczki peperoncini nadziewane tuńczykiem D'Amico to delikatnie pikantne, czerwone papryczki ręcznie nadziewane wyrazistym farszem z tuńczyka z dodatkiem anchois, kaparów i natki pietruszki. Idealne jako przystawka, albo dodatek do gustownej deski serów przekazanej z wysokiej jakości serami i wędlinami.
wytwarzano we Włoszech.
słoik 190g / 120g
Damico to symbol dobrego smaku i wysokiej jakości.
firma D’Amico została założona w 1968 roku przez braci Francesco i Mario D'Amico.
aktualnie jest jedną z wiodących firm we Włoszech specjalizujących się w tworzeniu żywności konserwowanej.
Pierwszym produktem D’Amico były „Anchois z Wybrzeża Amalfitańskiego", ale od początku lat 70-tych producent była na dodatek obecna na rynku warzyw, grzybów i oliwek, rozwijając z czasem szeroki asortyment.
obecnie D’Amico skupia swoją działalność wokół rynków Sottoli (przetworów warzywnych w oleju), Sottaceti (przetworów warzywnych w occie), oliwek, przypraw do ryżu, gotowych sosów, pesto i kremów, roślin strączkowych i zbóż, przystępnych w liniach klasycznych i ekologicznych.
D'Amico akcentuje się wysokimi standardami jakości w procesach i usługach dzięki produkcji prowadzonej w nowoczesnych zakładach Pontecagnano Faiano i Rovereto, skrupulatnej selekcji minimalistycznców, nieprzerwanym poszukiwaniom nowych produktów i innowacyjnym metodom przetwarzania i progresywnym technologicznie systemom produkcyjnym.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Papryczki Peperoncini nadziewane tuńczykiem D'amico g słoik, 1305. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.