Anchois w oleju Damico - to artykuł wysokiej jakości i pokaźnych walorach odżywczych i smakowych.
Filety z anchois w oleju słonecznikowym producenta D’Amico nie potrzebują akompaniamentu innych składników, aby podbić podniebienie Twoje i Twoich gości. Idealne bez dodatków albo jako kropka nad i w połączeniu z chrupiącą grzanką posmarowaną prawdziwym masłem. Anchois są uniwersalnym elementyem wielu kuchni, wybitnie eksponującym smak każdego dania. Wspaniale sprawdzą się do pizzy czy wyszukanych sałatek.
Anchois w oleju zaspokaja zapotrzebowanie na wapń, cynk, żelazo i fosfor. Bez dodatków i substancji konserwujących.
Filet z sardeli, (Engraulis Encrasicolus) olej słonecznikowy, sól.
tworzono we Włoszech.
słoik 80g
Damico to symbol dobrego smaku i wysokiej jakości.
firma D’Amico została założona w 1968 roku poprzez braci Francesco i Mario D'Amico.
aktualnie jest jedną z wiodących firm we Włoszech specjalizujących się w produkowaniu żywności konserwowanej.
Pierwszym produktem D’Amico były „Anchois z Wybrzeża Amalfitańskiego", ale od początku lat 70-tych marka była także obecna na rynku warzyw, grzybów i oliwek, rozwijając z czasem obfity asortyment.
obecnie D’Amico skupia swoją działalność wokół rynków Sottoli (przetworów warzywnych w oleju), Sottaceti (przetworów warzywnych w occie), oliwek, przypraw do ryżu, gotowych sosów, pesto i kremów, roślin strączkowych i zbóż, dostępnych w liniach klasycznych i ekologicznych.
D'Amico eksponuje się wysokimi standardami jakości w procesach i usługach dzięki produkcji prowadzonej w innowacyjnych zakładach Pontecagnano Faiano i Rovereto, skrupulatnej selekcji bezkompromisowców, bezustannym poszukiwaniom nowych produktów i postępowym metodom przetwarzania oraz zaawansowanym technologicznie systemom produkcyjnym.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla D'amico Anchois w oleju 80g słoik. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.