BALOCCO Pandoro to stworzona według starej włoskiej receptury babka włoska (bez BAKALI CLASSICA ). Babka w kartonowym pudełeczku. Wysoka jakość i delikatny smak sprawiają, iż ciasto jest nieprzeciętnym deserem na każdą okazję. Połączenie starej receptury z innowacyjną technologią powoduje,dostajemy towar odmienny od wypieków zalewających polski rynek. Babka może być oryginalnym prezentem pod choinkę.
Balocco Pandoro to konwencjonalna drożdżowa babka pieczona w formie w profilu gwiazdy. Jej wierzch jest obsypany cukrem pudrem z dodatkiem wanilii. Ciasto zostało stworzone z naturalnych komponentów: masła, jaj, mąki, dzięki temu olśniewa smakiem. Słodki symbol Bożego Narodzenia Balocco Pandoro to perfekcyjny pomysł na podarunek. Stanowi także piękną ozdobę świątecznego stołu. Ciasto jest aromatyczne, ciężkie i wilgotne.
Każdy miłośnik włoskich smaków nie może nie skosztować pandoro czyli smacznej babki włoskiej. Wysoka jakość wypieku i delikatny smak powodują, że każde podniebienie zostanie dopieszczone. Babka włoska pasuje na każdą okazję, jednak zwykle jest ona poszukiwana na święta, gdzie w rodzinnej atmosferze zostanie zjedzona pozostawiając niesamowity smak w pamięci.
Babki zapakowane są w szykowne opakowania, dzięki temu mogą okazać się niezwykłym, słodkim prezentem.
Opakowanie gromadzi saszetkę z cukrem pudrem.
Skład: ciasto: mąka pszenna, cukier, jaja świeże * 20,7%, masło, drożdże naturalne (mąka pszenna, woda, drożdże), emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, świeże mleko pasteryzowane 1,8%, sól, aromaty,masło kakao. * Od kur z wolnego wybiegu.
Paczka niewielkiego cukru: (cukier, skrobia pszenna, aromaty).
Wartość odżywcza w 100g: 1737kJ/415 kcal: Tłuszcze:20g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 11g; Węglowodany:50g, w tym cukry:26g; Błonnik: 2,7g, w tym białko: 8,1g; Sól: 057g. Wartość łącznie z saszetką cukru.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Pandoro classico 1927 wloska babka 1000g. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.