Mąka pszenna 0 Nuvola 1kg/10 Caputo.
Mąka nowa typu 0, do solidnie nawilżonych ciast, daje należycie wyrośnięty brzeg tradycyjnej neapolitańskiej pizzy.
Przechowywać w miejscu suchym i chłodnym.
Wilgotność max.15,5%, W= 270/290, P/L = 0,5/0,6, białko - 12/12,5%
Wartość mąk Caputo jest doceniana i uznawana na całym świecie. Caputo to młyn z Neapolu, produkujący szeroką gamę mąki dla profesjonalistów od 1924 roku. Dzięki doświadczeniu trzech pokoleń Caputo zagwarantuje wyjątkowo wysokie standardy jakości. W Caputo selekcjonuje się i miesza najlepsze gatunki pszenicy. Następnie po powolnym procesie mielenia, uzyskiwana jest mąka, która zachowuje skrobię i naturalną autentyczność smaku.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Mąka pszenna 0 nuvola 1kg/10 caputo. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.