komponenty: Ananas (51%), cukier, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - dwutlenek siarki.
Ananas plastry kandyzowane BadaPak ze względu na sposób konserwowania nie tracą niemało z parametry świeżego owocu. Zachowują na dodatek swój i słoneczny kolor. Ananas jest źródłem wielu witamin i minerałów, między innymi witamin A, C, B1, B2, B6, PP i kwasu foliowego, cynku, manganu, żelaza, fosforu i miedzi. Mieści także kwasy owocowe i grupę enzymów zwaną bromelainą.
Ananas plaster kandyzowany BadaPak raduje się ogromnym zainteresowaniem naszych klientów. Ten przysmak jest pyszną alternatywą słodyczy. Kandyzowany ananas BadaPak ma cudownie słodki smak połączony z nutą cierpkości. Znakomicie pasuje do siekania i mieszania z orzechami i innymi owocami. Sprawdzi się w dodatku jako dodatek do dan mięsnych np. Jako dodatek do pieczonego kurczaka czy pieczonej szynki. Ananas jest niezwykle wszechstronnym owocem, dlatego możliwości jego wykorzystania jest nad wyraz niemało.
Ananas jest owocem rosnącym na niskim krzewie. Zakończony jest ostrymi, lancetowatymi liśćmi. Skóra owocu podzielona jest na regularne cząstki. Miąższ jest żółty, soczysty i ma specyficzny smak i aromat. Ananas pochodzi z Brazylii i Ameryki Południowe. Obecnie uprawiany jest na Kubie, Florydzie, Afryce i Azji. Przystępny jest cały rok.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane w dodatku sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten, a także produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
firma stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie artykułu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak w dodatku mogą być danymi literaturowymi.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Ananas krążek-plaster kandyzowany 0.5 kg. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.