komponenty: Ananas (51%), cukier, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - dwutlenek siarki.
Ananas plastry kandyzowane BadaPak ze względu na sposób konserwowania nie tracą mnóstwo z parametry świeżego owocu. Zachowują na dodatek swój , a także słoneczny kolor. Ananas jest źródłem wielu witamin i minerałów, pomiędzy innymi witamin A, C, B1, B2, B6, PP i kwasu foliowego, cynku, manganu, żelaza, fosforu i miedzi. Zawiera także kwasy owocowe i grupę enzymów zwaną bromelainą.
Ananas plaster kandyzowany BadaPak cieszy się ogromnym zainteresowaniem naszych klientów. Ten przysmak jest pyszną alternatywą słodyczy. Kandyzowany ananas BadaPak ma cudownie słodki smak połączony z nutą cierpkości. Rewelacyjnie nadaje się do siekania i mieszania z orzechami i innymi owocami. Spełni oczekiwania dodatkowo jako dodatek do dan mięsnych np. Jako dodatek do pieczonego kurczaka czy pieczonej szynki. Ananas jest wyjątkowo wszechstronnym owocem, dlatego możliwości jego zastosowania jest bardzo mnóstwo.
Ananas jest owocem rosnącym na niskim krzewie. Zakończony jest ostrymi, lancetowatymi liśćmi. Skóra owocu podzielona jest na regularne cząstki. Miąższ jest żółty, soczysty i ma specyficzny smak i aromat. Ananas pochodzi z Brazylii i Ameryki Południowe. Aktualnie uprawiany jest na Kubie, Florydzie, Afryce i Azji. Dostępny jest cały rok.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane w dodatku sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
firma stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie artykułu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii towaru.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak także mogą być danymi literaturowymi.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Ananas krążek-plaster kandyzowany 5 kg. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.