komponenty: skórka pomarańczowa, cukier, syrop glukozowo fruktozowy, regulator kwaskowości, kwas cytrynowy, substancją konserwująca, sorbinian potasu, aromat.
Skórka pomarańczowa kandyzowana BadaPak jest źródłem cennych substancji odżywczych. Najczęściej jest to niedoceniana część pomarańczy, która błyskawicznie ląduje w koszu. Warto poznać jej atrybuty i korzystać z dobrodziejstw, które daje. Posiada ona ponad 60 rodzajów flawonoidów roślinnych. Flawonoidy to silne antyoksydanty. Skórka pomarańczowa BadaPak dostarcza witaminę C, zawieraj jej nawet więcej aniżeli sok z pomarańczy. W dodatku skórka z pomarańczy BadaPak zawiera inne cenne witaminy, minerały a także błonnik pokarmowy.
Skórka pomarańczowa kandyzowana BadaPak jest słodka i intensywnie aromatyczna. W takiej formie z reguły użytkowana jest do różnych deserów, ciast i dekoracji. Można dodawać ją do herbaty i kawy.
Pomarańcze to smaczne, wszystkim znane cytrusy pochodzące z Chin. Uprawiane w klimacie tropikalnym i subtropikalnym w głównej mierze w Chinach, Brazylii i USA. Przystępne są powszechnie i lubiane w każdym kraju na świecie.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane w dodatku sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
marka stara się aktualizować na bieżąco wszystkie dane zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie towaru mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii artykułu.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak na dodatek mogą być danymi literaturowymi.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Skórka pomarańczowa krojona kandyzowana 0.5 kg. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.