Syfon do bitej śmietany 500 ml perfekcyjne rozwiązanie dla kawiarni, pubów, cukierni, lodziarni, restauracji, a także cateringu, niezbędne do przygotowywania potraw kuchni molekularnej, wyróżnia smak przygotowywanych kremów, bitej śmietany, sosów, pianek, musów typu Espumas, zup i innych, proste w obsłudze, a także bezawaryjne, możliwe wcześniejsze przygotowanie bitej śmietany, a także sosów w syfonach i przetrzymywanie ich w chłodni choćby do kilku dni, głowica wytworzona ze stali nierdzewnej, sposób użycia: wlać 0.5 litra śmietany kremówki (30%), wbić 1 nabój, wstrząsnać syfonem; zaleca się wcześniejsze schłodzenie syfonu i śmietany, 2 końcówki w pakiecie, rekomendujemy używać nabojów firmy ISI, Pojemność: 0.5 l --//--PojemnościPojemność (ml) 500 MateriałyMateriał stal nierdzewna
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Syfon do bitej śmietany 500 ml. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.