produkowana z myślą o pysznej, codziennej filiżance, jest to najlepiej sprzedająca się gama kaw Przyjaciół Kawy. Mieszanki o różnorodnych smakach należycie nadają się jednocześnie do zwykłej czarnej kawy, jak i ulubionych napojów na bazie mleka. Wypróbuj 4 różne mieszanki i wybierz swoją ulubioną! komplet gromadzi:Kawa mielona "Caprisette Belgique", 250 gKawa o intensywnym aromacie i gęstym body. Pozostawia długofalowy posmak gorzkiej czekolady i słodkiego karmelu. Dla entuzjastów tradycyjnego smaku kawy.REGION: Brazylia, HondurasGATUNEK: Arabika (80%), Robusta (20%)STOPIAŃ PALENIA: przeciętnie-jasnyINTENSYWNOŚĆ: 7/10PROFIL SMAKOWY: Ciemna czekolada, Karmel, ToffiKawa mielona "Caprisette Fragrante", 250 gW aromacie wyczuwalna jest maślano-czekoladowa słodycz. W smaku odkryjesz nuty mlecznej czekolady i delikatny posmak lekkiej goryczki orzechów włoskich. Dla wielbicieli klasycznego smaku kawy.REGION: BrazyliaGATUNEK: Arabika (80%), Robusta (20%)STOPIAŃ PALENIA: średnio-ciemnyINTENSYWNOŚĆ: 6/10PROFIL SMAKOWY: Masło orzechowe, Czekolada mleczna, Orzechy włoskieKawa mielona "Caprisette Italiano", 250 gProsto z włoskiej palarni, to rewelacyjny dobór dla wiernych fanów włoskiej kawy! Delektuj się słodkimi nutami karmelu, likieru i posypką z najdelikatniejszego kakao. REGION: Brazylia, Etiopia, Indie, MeksykGATUNEK: Arabika 100 %STOPIAŃ PALENIA: ŚredniINTENSYWNOŚĆ: 5/10PROFIL SMAKOWY: Karmel, Likier, KakaoKawa mielona "Caprisette Royale", 250 gTę kawę znamionują królewskie nuty czekolady, suszonych owoców i jagód. Jest wspaniała dla tych, którzy w swojej porannej kawie cenią obfitość aromatów.POCHODZENIE: Brazylia, Meksyk, Uganda, Indie ODMIANY: arabika (80%), robusta (20%)STOPIEŃ WYPALENIA: ŚredniINTENSYWNOŚĆ: 7/10PALETA SMAKOWA: Czekolada, Suszone owoce, JagodySkładniki: mielone, palone ziarna kawy.Warunki przechowywania: przechowywać w chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Zestaw kawy mielonej caprisette, 4 x 250 g. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.