Kawa funkcjonalna z Lion’s Mane i Cordyceps, kawa mielona 100% arabica Brasil, świeżo palona z polskiej rodzinnej palarni, z dodatkiem grzybów adaptogennych Lion’s Mane & Cordyceps. Co akcentuje suplement diety ShroomCoffee? Coś więcej niż kawa. Suplement diety ShroomCooffee to połączenie kawy, która pobudza (kofeina), z grzybami adaptogennymi Lion’s Mane i Cordyceps. ● 100% arabica Brasil Arabica to nazwa gatunku kawowca, którego największym producentem na świecie jest Brazylia. Arabica jest lubiana za szlachetny gatunek wśród kaw. Ta pochodząca z Brazylii znamionuje się łagodnym smakiem i niską kwasowością. ● niepowtarzalny smak Łagodny smak kawy wynika ze stopnia i specjalnego sposobu palenia ziaren. Kawa ma jednostajny smak: przeciętny stopień intensywności i słodkości oraz niski stopień kwasowości i goryczki. ● sporo sposobów parzenia Kawę z dodatkiem grzybów Lion’s Mane i Cordyceps możesz zaparzać na dużo rozmaitych sposobów: zalewajka, frenchpress, kawiarka, aeropress. Elementy towaru i ich cechy: Kawa mielona, w tym kofeina: ● Kofeina należy do grupy ksenobiotyków - związków, których organizm ludzki nie potrafi wytworzyć. ● Przyczynia się do efektywności umysłowej. ● Pomaga utrzymać i poprawić czujność. ● Wspomaga koncentrację. ● Pomaga poczuć więcej energii. ● Pomaga poprawić samopoczucie. ● Suplement diety ShroomCoffee mieści kawę mieloną 100% arabica Brasil. Soplówka jeżowata (Lion's Mane): ● Grzyb znany od tysięcy lat w konwencjonalnej Medycynie Chińskiej. ● Suplement diety ShroomCoffee mieści skoncentrowany ekstrakt z owocników soplówki jeżowatej (Hericium erinaceus (Bull.) Pers.) standaryzowany na 30 % polisacharydów DER 15:1. Kordyceps chiński (Cordyceps sinensis): ● Grzyb używany w Chinach od tysięcy lat. ● Suplement diety ShroomCoffee posiada ekstrakt z owocników kordycepsu chińskiego (Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc.) standaryzowany na 40% polisacharydów DER 10:1.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Kawa Shroom Coffee Shroom Coffee. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.