Makaron Ryżowy 5mm Farmer 400g
Makaron ryżowy jest głównym elementyem wielu dań, nad wyraz kuchni azjatyckiej. Konieczny do przyrządzenia pad thai, zupy pho czy jako dodatek do dań typu stir-fry (warzyw, mięs smażonych niedługo i w wysokiej temperaturze).
Jest nieskomplikowany w przygotowaniu - makaron zalewamy wrzątkiem na 3 - 5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe! teraz dodajemy do niego wcześniej przygotowane warzywa, mięso, używamy jako bazy do smażonego makaronu z dodatkami czy dodajemy do, nie tylko, azjatyckich zup takich jak pho czy tom yam. Spróbuj naszego makaronu ryżowego z zupą pomidorową - połączenie polskiej klasyki z dodatkiem, które zabierze Cie w orientalną podróż.
skład: mąka ryżowa 90%, woda
WARTOŚCI ODŻYWCZA
Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 1514kJ/356kcal
Tłuszcz 0,8g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g
Węglowodany 80g
w tym cukry < 0,5g
Białko 7,0g
sól 0,05
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Makaron Ryżowy 5mm Farmer 400g - Tajlandia. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.