Rozkoszuj się wyjątkowym, lekko gorzkim migdałowym posmakiem przypominającym amaretto i marcepan!Przygotowanie: do szklanki o objętości 250 ml dodać około 25 g kakao, następnie wymieszać z ciepłym mlekiem (~75°C). Nie mieszaj tego kakao z wodą. Nie przepadasz za nabiałem?.. W takim razie zastąp je napojem roślinnym, np. Mlekiem sojowym lub migdałowym.Becks cocoas, wykonane w Niemczech są znane i cenione na całym świecie ze względu na nieszablonową jakość. Do produkcji napojów kakaowych Becks używa wyłącznie najwyższej jakości kakao, cukru trzcinowego albo kokosowego, różnych przypraw i naturalnych aromatów. Ziarna kakowca w produktach Becks pochodzą wyłącznie z certyfikowanych gospodarstw organicznych, które również uczestniczą w programie Fair Trade. Do uprawy kakaowców używa się wyłącznie naturalnych nawozów. Elementy: kakao*, cukier trzcinowy*, marcepan, sól morska.*Z certyfikowanych pozaeuropejskich gospodarstw organicznych: certyfikowane zgodnie z DE-ÖKO-001.Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Ekologiczne kakao cacao amydala z marcepanem, 250 g. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.